PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije

Sa željom da pružimo podršku razvoju i unapređenju zdravstva putem stručnih medicinskih aktivnosti, ovim putem želimo najaviti “Međunarodni simpozij epilepsije”, koji će se održati u Sarajevu 23. i 24. septembra 2022. godine.


Bosnalijek organizator Prvog međunarodnog simpozija epilepsije

Sretni smo da možemo organizovati naš prvi Simpozij, na kojem želimo postići maksimalnu korist za sve polaznike kroz predavanja i interaktivne radionice te savremene metode učenja. Na ovom stručnom skupu će aktivno učestvovati domaći i internacionalni stručnjaci iz Hrvatske, Srbije i Makedonije te će tom prilikom razmijeniti i dugogodišnja iskustva u tretmanu epilepsije.

Želimo da ovaj događaj bude prilika da mladi doktori direktno dobiju informaciju o ličnim iskustvima iz prakse od eminentnih stručnjaka i autoriteta iz regiona.

Skup je verifikovan od strane Ljekarske/Liječničke komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Vaš Bosnalijek 

program_Međunarodni_Simpozijum_Epilepsija_aug_2022_.pdf


septembar 8. 2022
Ranije objavljeno
Više od 20 godina Bosnalijek podržava prvu porodicu iz SOS Dječijih sela ... U Bosnalijeku i ove godine obilježen Svjetski dan dijabetesa Bosnalijek podržao sponzorstvom 8. Studentski kongres Hrana – Ishrana – ... Bosnalijek generalni sponzor najvećeg kongresa farmaceuta u Bosni i Herc ... Održana Škola EKG-a i srčanih aritmija Bosnalijek ponosni sponzor ovogodišnje sarajevske „Gimnazijade“ U Sarajevu otvoren prvi Muzej farmacije u BiH Bosnalijek podržao održavanje Festivala mentalnog zdravlja U Budvi održan III Simpozij o atrijalnoj fibrilaciji (AF Sonar) Bosnalijek i ove godine osigurao poklone prvačićima, a roditeljima slob ...

decembar 02. 2023 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%