PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijek ponosni sponzor ovogodišnje sarajevske „Gimnazijade“

Bosnalijek, najveći domaći proizvođač lijekova i jedan od regionalnih lidera u farmaceutskoj industriji, i ove je godine podržao organizaciju „Gimnazijade“, tradicionalnog sportskog takmičenja učenika svih sarajevskih gimnazija.


Bosnalijek ponosni sponzor ovogodišnje sarajevske „Gimnazijade“

Zahvaljujući „Gimnazijadi", Sarajevo će u narednim danima svjedočiti uzbudljivom prikazu talenta, timskog rada i sportskog duha.

"Vjerujemo da sport igra ključnu ulogu u promociji fizičkog i mentalnog blagostanja. Ponosni smo što podržavamo ovo takmičenje, koje ne samo da podstiče sportsku izvrsnost već na jedan lijep način promoviše važnost zdravog načina života. Mi u Bosnalijeku smo opredijeljeni da damo maksimalan doprinos očuvanju zdravog razvoja naših mladih", poručili su iz Bosnalijeka.

Ovogodišnja „Gimnazijada" održava se u KSC Skenderija, a gledaoci mogu očekivati veliki broj takmičenja u košarci, odbojci i stonom tenisu. Očekuje se učešće više od 400 učenika iz 11 sarajevskih gimnazija.

 oktobar 26. 2023
Ranije objavljeno
Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vr ... Više od 20 godina Bosnalijek podržava prvu porodicu iz SOS Dječijih sela ... U Bosnalijeku i ove godine obilježen Svjetski dan dijabetesa Bosnalijek podržao sponzorstvom 8. Studentski kongres Hrana – Ishrana – ... Bosnalijek generalni sponzor najvećeg kongresa farmaceuta u Bosni i Herc ... Održana Škola EKG-a i srčanih aritmija Bosnalijek ponosni sponzor ovogodišnje sarajevske „Gimnazijade“ U Sarajevu otvoren prvi Muzej farmacije u BiH Bosnalijek podržao održavanje Festivala mentalnog zdravlja U Budvi održan III Simpozij o atrijalnoj fibrilaciji (AF Sonar)

februar 29. 2024 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%