PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata

Bosnalijek, najveći farmaceutski proizvođač u Bosni i Hercegovini, podržao je sponzorstvom Simpozij otorinolaringologije (ORL) i hirurgije glave i vrata na temu „Rinosinusologija" u organizaciji ASA Bolnice i ASA Instituta, 10. februara 2024. godine.


Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata

Rinosinusologija istražuje i rješava kompleksne izazove povezane s nosom i sinusima, pružajući dublje razumijevanje i sveobuhvatne pristupe dijagnostici, liječenju i prevenciji različitih oboljenja gornjeg respiratornog sistema, čime direktno utiče na poboljšanje kvaliteta života pacijenata.

Ispred Bosnalijeka, predavanje na temu "Portfolij Bosnalijeka u praksi otorinolaringologa" održao je Rijad Hasanbegović, produkt menadžer linije bezreceptni lijekovi.

Simpozij je okupio stručnjake iz oblasti ORL i hirurgije glave i vrata, koji su diskutovali o unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga i implementaciji najnovijih svjetskih standarda u ovoj oblasti.

Cilj Simpozija je bio okupljanje otorinolaringologa iz cijele BiH kako bi raspravili o novim saznanjima i iskustvima koja su im dostupna, s ciljem pravilne prezentacije rezultata od kojih će najveću korist imati pacijenti.

februar 13. 2024
Ranije objavljeno
Bosnalijek i ove godine pružio podršku obilježavanju Ljubičastog dana ... Bosnalijek ostvario povećanje prodaje na svim tržištima, postignut sjaja ... Bosnalijek i ove godine najpoželjniji poslodavac u oblasti farmacije Bosnalijek podržao Emergency Medicine Weekend Sarajevo 2024 Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vr ... Više od 20 godina Bosnalijek podržava prvu porodicu iz SOS Dječijih sela ... U Bosnalijeku i ove godine obilježen Svjetski dan dijabetesa Bosnalijek podržao sponzorstvom 8. Studentski kongres Hrana – Ishrana – ... Bosnalijek generalni sponzor najvećeg kongresa farmaceuta u Bosni i Herc ... Održana Škola EKG-a i srčanih aritmija

april 25. 2024 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%