PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Bosnalijekov porodični dan

U subotu, 17. oktobra 2015. godine, održan je osmi Porodični dan, već tradicionalni dan za radnike Bosnalijeka i njihove porodice. Proslavi Porodičnog dana prisustvovao je veliki broj radnika s porodicama, te je u krugu kompanije bilo veoma mnogo sretnih gostiju.


Bosnalijekov porodični dan
Raspoloženje, dobru zabavu i druženje nije omela ni povremena kiša, karakteristična za ovaj period godine.

Najviše zabave bilo je za najmlađe, koji su uživali igrajući se u gumenom dvorcu, kreativnom kutku gdje su crtali svoje omiljene likove. Crtanje po asfaltu bilo je posebno zabavno, dok je smijeh odzvanjao s vožnje u voziću i igara u parkiću. Starija djeca su svoje snage odmjerila igrajući košarku, stolni tenis i ples s loptom, ali i u slatkom takmičenju - jedenju šampita bez viljuške.

Odrasli su se najviše zabavljali oko roštilja, dok su oni skloniji sportu zaigrali s djecom stolni tenis i košarku.

„Svi smo uživali gledajući djecu koliko su radosna, jer se zabavljaju i smiju s djecom naših prijatelja, radnih kolega. Veoma je bilo zabavno gledati ta iscrtana vesela lica. Volim naša porodična druženja", izjavila je Hana Skender.

„Karaoke i ples s djecom uvijek me zabave. Divno je biti dio Bosnalijekove porodice", veselo je izjavila Naida Begović.

„Kada na scenu nastupi mađioničar, moj sin je potpuno opčinjen. Baš je lijepo kada smo svi skupa i uživamo u ovom velikom Porodičnom danu", rekao je Mirza Musić.

„Želimo da su naši zaposlenici zadovoljni i ponosni na kompaniju u kojoj rade. Nema većeg zadovoljstva nego svoju porodicu upoznati s radnim kolegama i radnim mjestom, a ovo je idealno mjesto i prilika za to", istaknuo je direktor Bosnalijeka Nedim Uzunović za interno glasilo Aktuelnosti.
 
 
Zdrava porodica je ključ razvoja zdravog društva, pa tako i radnog kolektiva. Stoga će Bosnalijek i ubuduće organizirati Porodični dan kao manifestaciju posvećenu njegovanju zdravih kolektivnih vrijednosti.
oktobar 22. 2015
Ranije objavljeno
Bosnalijek i ove godine osigurao poklone prvačićima, a roditeljima slob ... Organizirano druženje i uručeni pokloni za penzionere Bosnalijeka Ambasadorica Savezne Republike Nigerije posjetila Bosnalijek Danski novinari uvjerili se u vrhunski kvalitet Bosnalijeka Bosnalijek uputio pomoć građanima poplavljenih područja Unsko-sanskog ka ... Sa prihodima od 221,1 milion KM, Bosnalijek u 2022. godini ostvario hist ... Bosnalijek obilježio Ljubičasti dan u Tuzli, Travniku i Bihaću Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi Bosnalijek i Abdi Ibrahim potpisali Ugovor o saradnji - počinje plasman ... Bosnalijek organizovao stručna predavanja u Tuzli

oktobar 04. 2023 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%