BOSNALIJEK / O NAMA
Vodeća farmaceutska
kompanija BiH
Predano radimo kako bismo unaprijedili kvalitet života, djelovali preventivno, olakšali tegobe bolesnima i izliječili ih.
PROČITAJ VIŠE
KVALITET, SIGURNOST I EFIKASNOST
Trajno orijentirani prema potrebama korisnika
Trajno smo opredjeljeni za dosljednu primjenu kvaliteta u svim poslovnim operacijama i procesima.
PROČITAJ VIŠE
KARIJERA / OBRAZOVANJE I RAZVOJ
Temelj našeg uspješnog poslovanja su zaposlenici
Posebnu pažnju posvećujemo upravljanju talentima, razvoju karijere i planiranju sukcesije za ključne organizacijske pozicije.
PROČITAJ VIŠE
BOSNALIJEK / SOS Dječija sela BiH
Ulažemo u zdrav i
bezbrižan život naše djece
U ovoj se porodici odgaja već druga generacija djece, a mladi koji su se osamostalili, s ponosom to možemo reći, dobri su i uspješni ljudi
PROČITAJ VIŠE
Proizvodi
Trajno smo orijentirani prema kupcima, čije potrebe pratimo i analiziramo s posebnom pažnjom
VIŠE
Investitori
Posvećeni smo ispunjavanju očekivanja naših korisnika, dioničara i zaposlenika
VIŠE
Proizvodi
Trajno smo orijentirani prema kupcima, čije potrebe pratimo i analiziramo s posebnom pažnjom
VIŠE
Karijera
Postanite dio naše porodice i dajte svoj doprinos unaprjeđenju zdravlja ljudi širom svijeta
VIŠE
PRESS CENTAR / KORPORATIVNI VIDEO
Novi korporativni slogan - Prvo zdravlje!
Bosnalijek ima reputaciju proizvođača lijekova najviših standarda kvaliteta. Sistem kontrole kvaliteta kompanije u potpunosti je usklađen sa domaćim i međunarodnim pravilima i standardima dobre proizvođačke prakse, ispunjavajući očekivanja i pravdajući povjerenje kupaca, partnera i regulatornih institucija. Modernizacija pogona, stalno usavršavanje znanja i poboljšanje uslova rada ključ su našeg razvoja. Stvaranjem novih radnih mjesta, ulaganjem u znanje, talenat i mlade, kao i projektima usmjerenim na pomaganje lokalnoj zajednici, potvrđujemo lidersku ulogu u pozitivnim društvenim procesima u zemlji i regionu. Naša vizija je da odvažno zakoračimo u područja novih oblasti i tehnologija i da direktno kreiramo trendove u farmaceutskoj industriji, uvijek imajući na umu najveću vrijednost: zdravlje, prije svega. Prvo zdravlje!
OTVORENA POZICIJA
KONKURS - PROIZVODNI OPERATOR
Bosnalijek je kompanija u samom vrhu farmaceutskog tržišta Bosne i Hercegovine koja svoje proizvode izvozi na 28 tržišta na tri svjetska kontinenta.
Naša snaga leži u činjenici da smo proizvođač sa neprekidnom tradicijom u proizvodnji najkvalitetnijih lijekova i srodnih proizvoda od 1951. godine. Ponosni smo na naš kontinuirani rast, razvoj i operativnu izvrsnost u svim segmentima poslovanja te uspjehe koje postižemo na domaćem i svjetskom tržištu.
Nudimo redovna i stimulativna primanja, rad u dinamičnom okruženju te svakodnevnu mogućnost učenja i usavršavanja u struci.
Detaljne informacije
PRESS CENTAR/VIJESTI
Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata
Bosnalijek, najveći farmaceutski proizvođač u Bosni i Hercegovini, podržao je sponzorstvom Simpozij otorinolaringologije (ORL) i hirurgije glave i vrata na temu „Rinosinusologija" u organizaciji ASA Bolnice i ASA Instituta, 10. februara 2024. godine.
Detaljne informacije
PRESS CENTAR/VIJESTI
Više od 20 godina Bosnalijek podržava prvu porodicu iz SOS Dječijih sela u BiH
Generacije djece i mladih iz porodice SOS mame Fikrete odrastale su uz podršku najposvećenijeg korporativnog donatora, kompanije Bosnalijek. I ove godine, kao i prethodne dvije decenije, kompanija Bosnalijek donirat će novčani iznos koji pokriva godišnji trošak života porodice, prve oformljene u SOS Dječijem selu u Sarajevu i u BiH.
Detaljne informacije

februar 29. 2024 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%