PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Na Dolorex B2B štafetnom noćnom ceneru dva Bosnalijekova tima osvojila vrijedne nagrade

Dolorex B2B štafetni noćni cener, pod generalnim sponzorstvom Bosnalijeka, te Vienna Run4Lifestyle 10K Night Run, međunarodne i društveno odgovorne trke kojima je otvoren najmasovniji festival trčanja u BiH „Olimpija Run Fest“, održane su u petak 14. juna 2019. godine, u centru Sarajeva.


Na Dolorex B2B štafetnom noćnom ceneru dva Bosnalijekova tima osvojila vrijedne nagrade

Najljepšim ulicama Sarajeva trčalo je preko 900 učesnika iz različitih gradova BiH, regije, te drugih zemalja Evrope.

Ispred Bosnalijeka, na Dolorex B2B štafetnom noćnom ceneru, učestvovalo je pet timova: Alerix, Bolex, Royal Jelly, Feral i Lysobact.

Znak za početak štafetne utrke za kompanije  podigla je Amela Mujanović, stručna saradnica za internu komunikaciju Bosnalijeka.

Treće mjesto osvojila je ekipa Bolex, dok je drugo pripalo Lysobact-u. Timovima koji su osvojili prva tri mjesta, kolegice iz Sektora odnosi s javnošću Bosnalijeka uručile su vrijedne nagrade.

"Ponosni smo jer smo generalni sponzor prvog izdanja B2B štafetnog noćnog cenera u Sarajevu, koji nosi naziv našeg novog brenda, Dolorex®, analgetika brzog, snažnog i sigurnog učinka. Kao prijatelji i partneri Udruženja Marathon, aktivno učestvujemo u brojnim utrkama, tako da i u ovoj učestvujemo sa timovima Bosnalijeka. Podrška Bosnalijeka usmjerena je ne samo ka područjima prevencije i očuvanja zdravlja, već i prema projektima koji unapređuju i stvaraju zdrave životne navike kod ljudi", izjavila je Alma Dronjak, menadžerica za upravljanje događajima i komunikacijom Bosnalijeka.

Obje utrke su bile društveno odgovornog karaktera, obzirom da su učesnici prodavali svoje kilometre u okviru kampanje „Nabaci 5 za Šmekija", čiji je cilj bio prikupiti sredstva za kupovinu polovnog terenskog vozila ekipi Gorske službe za spašavanje.

Mnogo smo ponosni na naše kolege koji su  učestvovali i ostvarili odlične rezultate. Čestitamo svim timovima na odličnim rezultatima, te se nadamo da ćemo i u narednim utrkama imati još više učesnika.juni 17. 2019
Ranije objavljeno
Bosnalijek i ove godine osigurao poklone prvačićima, a roditeljima slob ... Organizirano druženje i uručeni pokloni za penzionere Bosnalijeka Ambasadorica Savezne Republike Nigerije posjetila Bosnalijek Danski novinari uvjerili se u vrhunski kvalitet Bosnalijeka Bosnalijek uputio pomoć građanima poplavljenih područja Unsko-sanskog ka ... Sa prihodima od 221,1 milion KM, Bosnalijek u 2022. godini ostvario hist ... Bosnalijek obilježio Ljubičasti dan u Tuzli, Travniku i Bihaću Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi Bosnalijek i Abdi Ibrahim potpisali Ugovor o saradnji - počinje plasman ... Bosnalijek organizovao stručna predavanja u Tuzli

oktobar 04. 2023 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%