PRESS CENTAR / AKTUELNE INFORMACIJE
Sve informacije o aktivnostima naše kompanije na jednom mjestu.

Vijesti

PRESS CENTAR / VIJESTI
Bosnalijek sponzor Simpozija otorinolaringologije i hirurgije glave i vrata
Bosnalijek, najveći farmaceutski proizvođač u Bosni i Hercegovini, podržao je sponzorstvom Simpozij otorinolaringologije (ORL) i hirurgije glave i vrata na temu „Rinosinusologija" u organizaciji ASA Bolnice i ASA Instituta, 10. februara 2024. godine.
VIŠE
PRESS CENTAR / VIJESTI
Više od 20 godina Bosnalijek podržava prvu porodicu iz SOS Dječijih sela u BiH
Generacije djece i mladih iz porodice SOS mame Fikrete odrastale su uz podršku najposvećenijeg korporativnog donatora, kompanije Bosnalijek. I ove godine, kao i prethodne dvije decenije, kompanija Bosnalijek donirat će novčani iznos koji pokriva godišnji trošak života porodice, prve oformljene u SOS Dječijem selu u Sarajevu i u BiH.
Pročitaj više
PRESS CENTAR / VIJESTI
U Bosnalijeku i ove godine obilježen Svjetski dan dijabetesa
Obilježavanje Svjetskog dana dijabetesa (WDD) najveća je svjetska kampanja podizanja svijesti o dijabetesu. Pokrenuta je 1991. godine od strane Međunarodne dijabetičke federacije (IDF) i Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i obilježava se 14. novembra svake godine.
Pročitaj više
Ranije objavljeno
 
Bosnalijek podržao sponzorstvom 8. Studentski kongres Hrana – Ishrana – ... Bosnalijek generalni sponzor najvećeg kongresa farmaceuta u Bosni i Herc ... Održana Škola EKG-a i srčanih aritmija Bosnalijek ponosni sponzor ovogodišnje sarajevske „Gimnazijade“ U Sarajevu otvoren prvi Muzej farmacije u BiH Bosnalijek podržao održavanje Festivala mentalnog zdravlja U Budvi održan III Simpozij o atrijalnoj fibrilaciji (AF Sonar) Bosnalijek i ove godine osigurao poklone prvačićima, a roditeljima slob ... Organizirano druženje i uručeni pokloni za penzionere Bosnalijeka Obavještenje o ponovnom sazivanju vanredne Skupštine Društva Bosnalijek ... Izvještaj Odbora za glasanje sa ponovno sazvane redovne godišnje Skupšti ... Ambasadorica Savezne Republike Nigerije posjetila Bosnalijek Obavještenje o ponovnom sazivanju redovne godišnje Skupštine Društva Bos ... Danski novinari uvjerili se u vrhunski kvalitet Bosnalijeka OBAVJEŠTENJE O SAZIVANJU REDOVNE GODIŠNJE SKUPŠTINE DRUŠTVA BOSNALIJEK ... OBAVJEŠTENJE O SAZIVANJU VANREDNE SKUPŠTINE DRUŠTVA BOSNALIJEK D.D. Bosnalijek uputio pomoć građanima poplavljenih područja Unsko-sanskog ka ... Sa prihodima od 221,1 milion KM, Bosnalijek u 2022. godini ostvario hist ... Bosnalijek obilježio Ljubičasti dan u Tuzli, Travniku i Bihaću Radnici Bosnalijeka organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi

februar 29. 2024 |
SASE |
BSNLR - Bosnalijek d.d. Sarajevo: 12,47 3,89%